Av: Cecilia Davidsson
Foto: Eva Hildén
Kryddig äppelmust, 4 glas
1 liter äppelmust
3 cm ingefära
4 kanelstänger
1 rött äpple
200 ml kombucha
Till servering
Rosmarinkvistar
Gör så här
- Häll äppelmusten i en rymlig kanna.
- Tillsätt ingefäran, skivad för mildare smak och finriven för intensivare smak, kanelstänger, hyvlat äpple och strax före servering kombuchan.
Senaste vegorecepten från Tidningen Hälsa:
-

Foto: Eva Hildén
Smördegsinbakat äppelknyte
-

Foto: Eva Hildén
Rotfruktsgryta med citrongräs och kokosyoghurt
-

Foto: Eva Hildén
Chokladkakor med rödbeta och havssalt
-

Foto: Eva Hildén
Morotsbiffar med tofu och gochujang
-

Foto: Chris Tonnesen
Enkel spaghetti med zucchini, basilika och chili
-

Foto: Chris Tonnesen
Citronsmakande zucchinisallad med fetaost, bönor och pinjenötter




















